PACIFIC RIM || FİLM YORUMU

  Bilim kurgu severlerin kesinlikle bayılacağı bir filmle geldim, Pacific Rim! 
  
   Film gerek oyuncularıyla gerek de uğraşılan tüm grafikleriyle çok başarılıydı bence. Beğenerek izlediğim bir film oldu. Ve eğer merak ediyorsanız, başrollerde İdris Elba, Charlie Hunnam ve Rinko Kikuchi gibi isimler var.

  İnsanlığı tehdit eden uzaylılarla savaşmak için tasarlanan ve isimleri Jaegers olan dev robotların savaşını anlatıyor film. Bir anda denizin altından gelmeye başlayan Kaiju isimli yaratıklar insanoğlunu yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bırakır. Bu yaratıklar canlı nüfusunu büyük bir hızla yok etmeye başlarken dünyanın temel kaynaklarını da mahvederler. Kaijuler ile mücadele edebilmek için çok özel bir silah üretilir. Jaeger isimli devasa robotlar akılları nöral bir köprüde kitlenmiş iki pilot tarafından beyin gücüyle yönetilir. Kaiju adı verilen bu yaratıklar insanlığın sonunu getirmeye çalışırken ortaya çıkan eski bir pilot ve stajyeri insanlığın son umudu olur.

Film oyunculuk bakımından çok başarılı isimler taşıyordu ve gerçekten çok güzeldi. Bilim Kurgu izlemeyi çok seven biri olarak uzun süredir bu tarz bir film izlememiştim. İçinde ileri teknolojiyi konu alan veya robotların da bulunduğu filmleri izlemeyi seviyorum, bu yüzden çok severek izlediğim bir film oldu. Siz de benim gibi bu tarz filmleri severim diyorsanız hemen izlemelisiniz. Şimdiden iyi seyirler!

You Might Also Like

0 yorum